
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
Grzyby w rafinowanej oliwie i jako mieszanka
Zbieranie grzybów to dla wielu osób prawdziwa pasja. Niestety nie każdy jest w stanie poprawnie rozróżnić poszczególne gatunki. Jeśli cenisz przetwory z grzybów, nie musisz ich robić sam. Zaufaj specjalistom, którzy wyczarują dla ciebie aromatyczne słoiczki. Starannie selekcjonowane borowiki lub kurki w occie winnym i oliwie z oliwek to idealna przystawka. Sprawdzą się na każdym przyjęciu. Mogą też posłużyć jako prezent dla prawdziwego smakosza.
Kurki, opieńki, borowiki i mixy grzybów
Popularne grzyby w niecodziennej odsłonie to pomysł na dodatek do twoich dań. Polecamy wyborne borowiki szlachetne w mieszance oliwno-octowej. Rafinowana oliwa nadaje też specjalnego smaku kurkom i opieńkom. Godne uwagi są także słoiczki zawierające mieszankę grzybów, w tym rydze, boczniaki czy borowiki. Polecamy też mieszanki specjalne grzybów z oliwkami, karczochami oraz nadziewaną papryką.