CHRUPKI KUKURYDZIANE Z MIXEM STRĄCZKOWYCH BEZGLUTENOWE BIO 80 g - FIORENTINI
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza*
57,4%, mieszanka roślin strączkowych* 30% w zmiennych proporcjach (groch*,
fasola*, soczewica*, ciecierzyca*), oleje roślinne* (kukurydziany*,
słonecznikowy*), białko grochu*, sól morska (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez
zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1777 kJ / 422 kcal
Tłuszcz: 10,5 g;
w
tym kwasy nasycone: 1,50 g;
Węglowodany: 64,8,30 g;
w tym cukry: 1,10
g;
Błonnik: 6,80 g;
Białko: 13,7
g;
Sól: 0,9 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i
soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie
promieni słonecznych