CHRUPKI KUKURYDZIANE Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g - FIORENTINI
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza*
(89%), oleje roslinne* (olej kukurydziany*, olej słonecznikowy*), sól morska
(1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez
zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1814 kJ / 430 kcal
Tłuszcz: 11,00 g;
w
tym kwasy nasycone: 1,50 g;
Węglowodany: 75,0 g;
w tym cukry: 0,50
g;
Błonnik: 2,20
g;
Białko: 6,00 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko(łącznie z laktozą) i
soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie
promieni słonecznych