CHRUPKI KUKURYDZIANE Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 20 g - FIORENTINI
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza* (89%), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*),
sól morska (1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu,
bez zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1814 kJ / 430 kcal
Tłuszcz: 11,0 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g;
Węglowodany: 75,0 g;
w tym
cukry: 0,50 g;
Błonnik: 2,20
g;
Białko: 6,00 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i
soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie
promieni słonecznych.