CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa*
(57%), mąka z soczewicy* (32%), mąka z ciecierzycy* (4,5%), oleje roślinne*
(kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez
zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3
g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70,
g;
w tym cukry: 0,7 g;
Błonnik: 13,0
g;
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i
soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie
promieni słonecznych