do kasy suma: 0,00 zł

Tylko teraz! Do każdego zamówienia powyżej 300zł - 1kg kawy ziarnistej Lollocaffee GRATIS!
Promocja trwa do 30.06.2022 lub do wyczerpania zapasów.

 

Cebulki w occie balsamiczny z Modeny - 200 g

Kod produktu: 07C1-73350
Składniki: cebulki borettane 65%, ocet balsamiczny z Modeny 30% 
(ocet winny: gotowany moszcz winogronowy, karmel E 150d),
ocet winny (wino: zawiera siarczyny), cukier, woda, sól.
 
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 34,40 zł 34.40
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Wyjątkowe cebulki w occie balsamicznym z Modeny 

Boretańskie cebulki w occie balsamicznym z Modeny wyróżniają się wyjątkowym smakiem. Doskonale komponują się przede wszystkim z daniami mięsnymi. Ten włoski przysmak powinien znaleźć się na wyposażeniu każdego miłośnika śródziemnomorskiej kuchni. Cebulki borettane o jasnożółtej barwie i nieco spłaszczonym kształcie pochodzą z regionu Reggio Emilia, a dokładniej z gminy Boretto. Tam uprawiane są od roku 1400. Cieszą się ogromną popularnością w całych Włoszech, głównie w wersji marynowanej. 

Dlaczego cebulki w occie balsamicznym z Modeny są tak doskonałe w smaku?

Cebulki borettane w occie balsamicznym z Modeny to niewielkie, płaskie cebulki słodkie w smaku o delikatnej konsystencji. Przed dopuszczeniem do sprzedaży są poddawane obróbce termicznej i przyprawiane słynnym octem balsamicznym z Modeny. Sprawdzają się świetnie jako zakąska, przystawka, składnik wielu sałatek czy dodatek do dań na zimno i ciepło. Cebulki borettańskie wywodzą się z włoskiego regionu Reggio Emilia i tam podawane są również z kluskami. 

Cebulki w occie balsamicznym z Modeny - świetny dodatek do wielu potraw 

Cebulki w occie balsamicznym z Modeny słyną z delikatności i charakterystycznego, lekko słodkiego smaku. Stosowane mogą być z powodzeniem jako antipasti razem z serami czy wędlinami. Ich sekret tkwi w połączeniu unikalnych cebulek borettane z niepowtarzalnym octem z Modeny. Produkty starej włoskiej marki Sottobosco Valtaro są niezmiennie od lat wytwarzane jedynie ręcznymi metodami rzemieślniczymi według starych receptur. Firma stawia na najlepszej jakości składniki - świeże i ekologiczne. Zapraszamy do zapoznania się z jej ofertą w naszym sklepie internetowym. 



Składniki: cebulki borettane 65%, ocet balsamiczny z Modeny 30%
(ocet winny: gotowany moszcz winogronowy, karmel E 150d),
ocet winny (wino: zawiera siarczyny), cukier, woda, sól.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Podobne produkty

Sklep internetowy Shoper.pl Realizacja: Increo Studio

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl