KONCENTRAT POMIDOROWY 28 % BIO 130 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -469 kJ/111 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 20 g
w tym cukry - 16 g
Błonnik - 3,4 g
Białko - 4,2 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciagu 3-4 dni.
Koncentrat Pomidorowy BIO marki Alce Nero – postaw na sprawdzoną włoską markę!
Lubisz kontrolować to, co jesz i świadomie unikasz wszelkich polepszaczy smaku i konserwantów w żywności? Cenisz sobie wysokiej jakości przetwory, które mają proste i czytelne składy? Już dziś spróbuj Koncentratu Pomidorowego BIO marki Alce Nero. To włoska firma, która stawia wyłącznie na najlepsze artykuły, które posiadają odpowiednie certyfikaty ekologiczne. Z czego zrobiony jest Koncentrat Pomidorowy BIO, który oferuje? Jedyne, co znajduje się na liście składników, to pomidory! Dzięki temu przetwory Alce Nero zachwycają swoim smakiem, w którym zaklęte są najlepsze włoskie produkty!
Rozsmakuj się w niepowtarzalnych aromatach!
Koncentrat Pomidorowy BIO marki Alce Nero jest odpowiedni zarówno dla wegetarian, wegan, jak i dla tych, którzy unikają glutenu w swojej diecie. Za sprawą tego, że do jego stworzenia wykorzystano wyłącznie wysokiej jakości, dojrzałe pomidory, Twoje potrawy zyskają niepowtarzalnego aromatu. Te smaki pozwolą Ci wiernie odwzorować oryginalne, włoskie potrawy. W związku z tym, bez wychodzenia z domu, poczujesz się jak w słonecznej Italii!
Do czego możesz użyć Koncentratu Pomidorowego BIO?
Zastanawiasz się nad tym, do czego możesz użyć Koncentratu Pomidorowego BIO marki Alce Nero? Odpowiedź jest prosta – do czego tylko masz ochotę! To wspaniały produkt, który będzie idealną bazą nie tylko do zup, ale także do sosów. Z jego pomocą stworzysz niebanalny sos do makaronu, pizzy lub wzbogacisz smak przygotowywanej przez Ciebie bruschetty. Nie musisz się jednak ograniczać wyłącznie do kuchni włoskiej. Dodaj go do klasycznej, polskiej pomidorowej, sosu do gołąbków lub do ryby po grecku, a przekonasz się, że będzie to dobry wybór!