Karczochy w oliwie - 200 g
Składniki: 62% karczochy w plasterkach, oliwa z oliwek 35% (składa się z rafinowanej oliwy z oliwek i
oliwy z pierwszego tłoczenia), ocet winny (zawiera siarczyny), sól, przyprawy.
Opis
Składniki: 62% karczochy w plasterkach, oliwa z oliwek 35% (składa się z rafinowanej oliwy z oliwek i
oliwy z pierwszego tłoczenia), ocet winny (zawiera siarczyny), sól, przyprawy.
Karczochy w oliwie – rozsmakuj się w oryginalnych włoskich specjałach!
Jesteś miłośnikiem kuchni włoskiej? Szukasz oryginalnych produktów, pochodzących wprost ze słonecznej Italii? Zdecyduj się na zakup karczochów w oliwie! To wysokiej jakości przetwory, które zachwycą Cię swoim niebanalnym i idealnie zbalansowanym smakiem. Ich aromat pozwoli Ci poczuć się jak w prawdziwej włoskiej restauracji, bez konieczności opuszczania swojego domu.
Sottobosco Valtaro – postaw na najlepszego producenta
Oferowane przez nas karczochy w oliwie wyprodukowane są przez renomowanego, włoskiego producenta – Sottobosco Valtaro! To rodzinna firma, która tworzy swoje przetwory zgodnie ze starymi recepturami, które są przekazywane z pokolenia na pokolenie. W ich produktach nie ma żadnych sztucznych dodatków i barwników. Co najważniejsze, stawiają na ekologiczne produkty najwyższej jakości, które sprawiają, że ich karczochy zachwycają niesamowitym smakiem. Zaufaj marce, która cieszy się dużym zaufaniem wśród klientów na całym świecie!
Karczochy w oliwie – do czego pasują?
Zastanawiasz się nad tym, z czym jeść karczochy w oliwie? Wysokiej jakości produktem, jakim są przetwory marki Sottobosco Voltaro, możesz raczyć się nawet prosto ze słoika. Przekonaj się, że to wspaniała przekąska! Jednak nie jest to jedyna propozycja jej podania. Strzałem w dziesiątkę będą sałatki z tym dodatkiem, a także aromatyczne włoskie makarony. Jak można je przyrządzić? Ugotuj makaron penne. Połowę karczochów zblenduj, dodając trochę marynaty ze słoika, a resztę pokrój na mniejsze kawałki. Dopraw taką masę pieprzem i solą do smaku, a następnie wymieszaj z makaronem. Na koniec posyp danie na talerzu płatkami chili i parmezanem – przepyszna potrawa zrobiona! Przekonaj się o tym, że Ci zasmakuje!