Mix grzybów w oliwie - 200 g
Składniki: mieszanka grzybów 65%: rydz (Lactarius Delicius), boczniak ostrygowaty (Pleurotus ostreatus), grzyby chiodini - łuskwiak nameko (Pholiota nameko), grzyby porcini - borowik szlachetny (Boletus edulis i grupa pokrewna) 15%, oliwa z oliwek 25%, ocet winny: (wino: zawiera siarczyny), sól, przyprawy.
Opis
Składniki: mieszanka grzybów 65%: rydz (Lactarius Delicius), boczniak ostrygowaty (Pleurotus ostreatus), grzyby chiodini - łuskwiak nameko (Pholiota nameko), grzyby porcini - borowik szlachetny (Boletus edulis i grupa pokrewna) 15%, oliwa z oliwek 25%, ocet winny: (wino: zawiera siarczyny), sól, przyprawy.
Mix grzybów w oliwie – pozwól się zaskoczyć niebanalnym smakiem!
Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości przetwory, które zachwycą Cię swoim niebanalnym smakiem? Szukasz produktów, które pochodzą prosto ze słonecznej Italii? W takim razie mamy dla Ciebie coś, co Cię zainteresuje! Spróbuj oferowanego przez nas mix’u grzybów w oliwie. To wyjątkowa mieszanka, w której skład wchodzą zarówno rydze, jak i boczniaki ostrygowate, grzyby chiodini, a nawet porcini. Do tego oliwa z oliwek, ocet winny i przyprawy – w tym produkcie nie ma żadnych ulepszaczy smaku i koloru ani konserwantów. Przekonaj się, że dzięki temu te przetwory cechują się wybornym smakiem.
Postaw na sprawdzonego, włoskiego producenta
Decydując się na produkty zrobione przez markę Sottobosco Voltaro, możesz być pewny, że kupujesz to, co najlepsze. To sprawdzona i solidna firma z tradycjami, która wytwarza swoje przetwory zgodnie ze starymi, rodzinnymi recepturami. Przekazywane z pokolenia na pokolenie przepisy są idealnie zbalansowane i mają swoich fanów na całym świecie. Właśnie dlatego w produktach tej firmy nie znajdziesz niczego o sztucznym pochodzeniu. Krótkie, jasne składy sprawiają, że doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, co jesz. Ponadto Sottobosco Voltaro starannie selekcjonuje produkty, których używa do swoich przetworów.
Marynowane grzyby we włoskiej kuchni
Jesteś miłośnikiem włoskiej kuchni i zastanawiasz się nad tym, do czego możesz użyć mix’u grzybów w oliwie z tamtych stron? Możesz jeść je same – będą wspaniałą przystawką. Świetnym pomysłem będzie także dodanie ich do makaronów, risotta, a nawet do bruschetty! Bądź kreatywny przy tworzeniu dań, a przekonasz się, że poznasz nietuzinkowe smaki, których połączenie będziesz miał ochotę odtwarzać raz za razem!